Messenger spouští sdílení obrazovky v aplikaci

23. 7. 2020Novinky

Facebook rozšiřuje možnost sdílet obrazovku během videohovoru do mobilní aplikace a Messenger Rooms. Chce tím podpořit větší zapojení uživatelů a dát jim více příležitostí během hovoru.

Sdílení obrazovky v Messengeru umožnil Facebook na desktopu a ve webové aplikaci už začátkem letošního roku. Nyní mohou to samé využívat lidé v mobilní aplikaci a Messenger Rooms.

Během videohovoru na mobilním zařízení můžete vytáhnout spodní panel s funkcemi nahoru a zobrazit další možnosti hovoru. Mezi nimi uvidíte variantu Sdílet obrazovku. Klikněte na ni a obrazovka se okamžitě přenese do zařízení ostatních účastníků.

Zdroj: Messenger

Obrazovku můžete sdílet s jedním člověkem až 8 lidmi v aplikaci nebo s až 16 lidmi v Messenger Rooms.

Pokud používáte Messenger pro firemní účely, může novinka představovat například nový způsob, jak uživatelům usnadnit kroky v rámci zákaznického servisu.

Zdroj: Messenger

Podrobnosti o novince se dozvíte na blogu Messengeru.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře