Messenger zavádí nové foto módy a AR samolepky

26. 12. 2018Novinky

Facebook přidává do Messengeru další sadu nástrojů, které osvěží vaši komunikaci s přáteli i firmami. Nově tu najdete funkcionalitu boomerang, selfie mód i nové AR samolepky.

Messenger díky tomu nyní nabídne až 5 různých foto variant: normální fotky, videa, text, takzvaný boomerang, který znáte například z Instagram Stories, a oblíbené selfie. Tím se z komunikátoru stává jedna z předních aplikací, co se týče možností fotoaparátu.

Tyto módy jsou do aplikace velmi dobře integrované a umožňují jemnější a jednodušší využití funkcionalit, které foťák nabízí.

Aktualizovaná aplikace obsahuje také nové samolepky takzvané rozšířené reality (AR) nebo ještě lépe AR podporu pro samolepky. Díky této novince můžete z Messengeru vzít vaši oblíbenou samolepku a sdílet ji na jakékoliv fotce nebo videu. Jak na to? Stiskněte ikonku foťáku vedle samolepky a přidejte ji do fotky nebo videa.

Všechny novinky jsou součástí nejnovější verze Messengeru. Facebook je ale zavádí postupně, proto může trvat i několik dní, než se dostane na všechny uživatele po celém světě.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře