Meta představila nové nástroje po firmy

9. 5. 2022Novinky

Meta spouští několik nových nástrojů, které potěší především firmy. Díky nim bude jednodušší například zasílat zprávy nebo vytvářet reklamy ve WhatsAppu.

Již brzy budete moci vytvářet reklamní kampaně v aplikaci WhatsApp Business App. To vám usnadní práci, protože už nebudete muset pro jejich dokončení přepínat aplikace.

Meta také pokračuje ve sjednocování zpráv. Nově přidá WhatsApp poštu do inboxu v Meta Business Suite. Díky tomu bude jednodušší spravovat komunikaci vaší firmy s uživateli.

Zdroj: Meta

Meta také testuje novou funkcionalitu, který vám umožní posílat zákazníkům obchodní sdělení prostřednictvím Messengeru. Uživatelé se však předtím musí přihlásit k odběru těchto oznámení.

Na Facebooku bude také k dispozici funkcionalita pro filtrování potenciálních zákazníků. Pomocí ní budete moci odfiltrovat možné zákazníky s „nízkou kvalitou“ tak, že jim ve formuláři Lead Ad Instant nabídnete otázku s více možnostmi.

V rámci rychlých formulářů dostanete rovněž k dispozici více možností obsahu. Přibudou například obrázky a soubory PDF ke stažení.

Pokud vás zajímá více, podrobnosti se dočtete na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře