Meta přidává novou bezpečnostní sekci pro média

21. 3. 2023Novinky

Meta přidala do centra Safety Hub několik nových prvků, které jsou věnované novinářům a veřejným činitelům. Nová sekce lépe zvýrazní bezpečnostní zdroje v aplikacích Mety.

Meta přidala na stránky Safety Hub novou sekci se speciálními radami pro novináře, kteří chtějí využívat aplikace Mety tak, aby se vyhnuli rizikům a škodám. Nové prvky pomohou s ochranou jejich zdrojů, kontaktů, přihlašovacích údajů a osobních informací.

Součástí této sekce je i 48stránkový průvodce bezpečností pro novináře, který se zabývá všemi aspekty používání aplikací Mety. Příručka obsahuje odkazy na řadu nástrojů pro zabezpečení účtů, včetně nástroje Facebook Protect, který poskytuje další opatření pro ty, u nichž je největší pravděpodobnost, že se stanou terčem hackerů.

Kromě obecných tipů tu najdete i odkazy na externí podpůrné zdroje a nástroje. Více se dozvíte také o projektu Journalism Project.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře