Meta spouští nové vzdělávací centrum pro inzerenty

3. 8. 2022Novinky

Meta spustila novou platformu pro vzdělávání v oblasti reklamy. Ta má firmám pomoci co nejlépe využít jejich propagačních akcí na Facebooku a Instagramu.

Nové Centrum úspěšné inzerce obsahuje specializované sekce, které se věnují různým nástrojům a možnostem inzerce, jež Meta nabízí. Najdete tu také řadu tipů a odkazů na další literaturu a zdroje, které vám pomohou zlepšit výkon vašich reklam.

Zdroj: Meta

Většina uvedených informací není sama o sobě nová, ale jsou seskupeny v rámci jednotlivých oddílů, což vám usnadní navigaci k nejdůležitějším informacím pro vaše potřeby.

Zdroj: Meta

Postupujte podle odkazů na kartách a dostanete se ke konkrétnějším informacím o každém prvku, včetně praktických tipů, jak zlepšit váš marketingový přístup.

Zdroj: Meta

Centrum obsahuje i odkazy na kurzy Facebook Blueprint, které vám pomohou prohloubit vaše znalosti, a také články a odkazy z centra nápovědy, které se vám rovněž mohou hodit.

Cílem tohoto projektu je zlepšit znalosti marketérů o cílení reklamy a přístupech k ní, a tím začít dosahovat lepších výsledků. Pokud se tedy chcete zdokonalit ve Facebook a Instagram výkonnostním marketingu, doporučujeme nové centrum navštívit – najdete ho zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře