Meta spouští nový kreativní program pro marketéry

16. 5. 2022NávodyNovinky

Meta ve spolupráci se společností Adobe spouští nový školicí program Express Your Brand. Cílem je pomoci malým firmám vytvářet efektivnější obsah a strategie digitálního marketingu, které přinesou výsledky.

Program startuje v rámci propagace nové sady Adobe Express Creation Suite. Zaměřuje se na malé firmy, pro které jsou sociální sítě základním marketingovým nástrojem.

Podle nedávného průzkumu se totiž zjistilo, že 59 % majitelů těchto podniků se chce zlepšit v dovednostech v oblasti sociálních sítí a považuje to za důležitý krok v podnikání. To však může být s omezeným časem, zdroji a technologiemi poněkud náročné.

Proto nový školicí program zahrnuje řadu prvků určených k demystifikaci marketingu na sociálních sítích a zároveň obsahuje školení na Adobe Express, které je navržené pro jednoduché ovládání a pomůže vám vytvořit vlastní kreativy. Odborníci z Mety pak nabídnou tipy, jak používat nové kreativní funkcionality v jejích aplikacích.

Program Express Your Business startuje v úterý 17. května a každý měsíc se v něm konají školení zaměřená na jednotlivé prvky. Více informací a možnost přihlásit se najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře