Meta ukončuje aplikaci Creator Studio

12. 1. 2023Novinky

Meta oznámila, že ukončí provoz aplikace Creator Studio, platformy pro správu stránek zaměřené primárně na videa. Veškeré funkcionality přesune do aplikace Business Suite.

Pokud používáte Creator Studio, v horní části se vám momentálně zobrazuje nové upozornění Mety na to, že aplikace nebude už brzy dostupná a nahradí ji Meta Business Suite, která obsahuje více nástrojů a možností správy.

Business Suite je komplexnější platforma pro správu stránek. Zahrnuje funkce plánování příspěvků, správy upozornění, přímých zpráv a komentářů či přehledy. K dispozici jsou také užitečné prvky, jako jsou příklady nejvýkonnějších příspěvků ze stránek podobných té vaší, nástroje pro A/B testování, integrované reklamní nástroje a další. To vše pro Facebook a Instagram v rámci jedné aplikace.

Pokud tedy používáte Creator Studio, doporučujeme co nejdříve přejít do Meta Business Suite. Přesný termín ukončení platformy Meta zatím neoznámila, ale mělo by to být velmi brzy. Business Suite je k dispozici pro desktop i mobilní zařízení.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře