Nenechte si ujít webináře k Facebook marketingu

30. 5. 2016NávodyNovinky

Facebook pravidelně připravuje praktické 60minutové webináře, které zájemce vzdělávají v oblasti marketingu na Facebooku a Instagramu. Podívejte se, co se v nejbližší době koná, a zapište si termíny do diářů.

9.6. 18:30 Best Practices for Maximizing Success with Dynamic Ads

Produktový tým Facebooku vám vysvětlí celý proces, jak nastavit dynamické reklamy – od implementace Facebook Pixelu a App Eventu, přes přípravu produktového katalogu až po optimalizaci kampaně. Chcete být u toho? Stačí se přihlásit.

15.6. 17:30 Going Global with Facebook

V tomto webináři se dozvíte, co Facebook nabízí marketérům, kteří se věnující mezinárodním kampaním, seznámíte se s přehledy optimalizace kampaní pro globální publikum a uvidíte ukázky příkladů dobré praxe. Pokud se vás téma týká anebo vás zajímá, nezapomeňte se zaregistrovat.

29.6. 17:30 What’s New with Slideshows on Facebook

Tento webinář vás naučí, jak nástroj zvaný Slideshow na Facebooku a Instagramu pomáhá firmám všech velikostí upoutat zájem lidí za pomoci videa. Zjistíte, jak Slideshow video kampaň vytvořit během několika minut, a seznámíte se s úspěšnými příklady z celého světa. Pokud máte o webinář zájem, stačí vyplnit registrační formulář.

30.6. 18:30 Local Awareness Ads: The Right Place at the Right Time

Local Awareness Ads jsou nejlepším způsobem, jak zasáhnout lidi pohybující se poblíž vaší restaurace nebo prodejny. Díky tomuto webináři zjistíte, jak firmy (i ty, které mají více poboček) mohou oslovit potenciální zákazníky a sdílet s nimi zprávy relevantní danému místu. I tady vám tým Facebooku přiblíží příklady dobré praxe. Buďte také ve správný čas na správném místě a včas se přihlaste na webinář.

Všechny webináře jsou zdarma, volně přístupné a v angličtině, tak si je nenechte ujít.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře