Nová live série poradí, jak zvýšit prodeje na Instagramu

31. 10. 2022Novinky

Instagram představil novou sérii živých událostí s názvem Business Holiday Market. V nich bude sdílet tipy a triky, které pomohou firmám zvýšit jejich prodejní a marketingové výsledky na platformě během předvánoční sezóny.

V rámci Business Holiday Marketu vystoupí řada řečníků, a to včetně majitelů malých a středních firem, které zaznamenávají na Instagramu úspěchy, zástupců Instagramu a jiných odborníků na nakupování prostřednictvím sociální sítě.

Business Holiday Market se koná od 1. do 3. listopadu. V rámci něj bude Instagram inspirovat a vzdělávat firmy pomocí příkladů z praxe. Různé značky se podělí o způsoby, jakými na platformě rostou a dosahují úspěchů, a ukáží, které nástroje pro nakupování, reklamní řešení a inovace používají.

Business Holiday Market sestává ze 3 epizod a bude se vysílat na instagramovém účtu @instagramforbusiness.

Na živé vysílání se můžete naladit podle časů uvedených v tomto příspěvku:

Instagram také přislíbil, že brzy zveřejní nový checklist, který firmám pomůže, aby jejich produkty objevili ti správní zákazníci.

Pokud se chcete nechat inspirovat, jak na Instagramu o Vánocích zabodovat, doporučujeme novou sérii sledovat.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře