Nová příležitost pro reklamy: 100% in-view imprese i metriky pro video ads

18. 9. 2015Novinky

Dobrá zpráva pro inzerenty. Facebook přišel s novinkou, díky které budete mít jasnější přehled o tom, jak si vedou vaše reklamní kampaně. Oznámil totiž, že zavádí novou možnost 100% in-view impresí i metriky pro video reklamy díky partnerství se společností Moat.

Obě novinky by měly být dostupné co nevidět. Díky 100% in-view impresím bude mít inzerent jistotu, že se uživatelům na News Feedu zobrazí veškerá jeho reklama.

To zahrnuje naše přesvědčení, že zadavatelé reklamy vnímají její hodnotu v zobrazení. Proto jim v tomto směru rádi poskytneme více možností flexibilní kontroly nad výkonem jejich reklamní kampaně. Tou je nyní možnost zakoupit si 100% in-view imprese, která bude dostupná pro všechny typy reklam na News Feedu včetně textu, fotek, odkazů i video reklam. – Facebook

Brzy bude také jednodušší měřit výkon video reklamy. Facebook totiž zavádí integrovanou technologii z dílny společnosti Moat, díky které si lépe ověříte například počet zhlédnutí či délku těchto zhlédnutí.  Tyto metriky by později měly být dostupné i pro ostatní typy facebookové reklamy včetně nových 100% in-view impresí a Instagram.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře