Novinky v Messenger Rooms: Nová pozadí i možnosti správy

1. 9. 2020Novinky

Facebook přidal do Messenger Rooms řadu aktualizací. Přizpůsobit si můžete například pozadí konverzace. Najdete tu i více možností, jak se s účastníky hovoru spojit nebo jak spravovat místnosti.

Možnost personalizace nabízí už Messenger se svými AR efekty, jako jsou filtry osvětlení podle nálady nebo 360° pozadí. Nyní přicházejí na řadu Messenger Rooms s vylepšením mobilních video hovorů i prostoru, kde se konverzace koná.

V první řadě si můžete přizpůsobit pozadí místnosti. Použít můžete vlastní fotky nebo videa. Zjednoduší se i vytváření a objevování místností v mobilní aplikaci Messengeru. Teď tu bude možné:

  • Objevovat místnosti – Místnosti, do kterých jste byli pozváni, se zobrazí v horní části chatovací záložky v inboxu.
  • Vytvářet místnosti – Tuto možnost najdete v kartě chatů vpředu a uprostřed.
  • Upravovat místnost – Můžete vytvořit místnost s výchozí, doporučenou nebo vlastní aktivitou, nastavit budoucí datum zahájení a přizpůsobit výběr publika.
  • Spravovat místnost – Místnosti si můžete prohlížet, připojit se k nim a upravovat ty, které jste vytvořili. Do naplánované místnosti můžete také pozvat více lidí nebo ji smazat, když tu už nechcete být aktivní.
  • Sdílet místnost – Přátelům můžete odeslat oznámení, aby nepropásli pozvánku.
Zdroj: Messenger

Novinky zavádí Facebook postupně všem uživatelům.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře