Nový videopřehrávač umí procházet videa i sledovat full screen

22. 9. 2015Novinky

Facebook minulý týden spustil nový přehrávač videí. Předtím se několik týdnů testoval na platformě iOS, teď si ho ale mohou užít všichni uživatelé, kteří sledují Facebook na webu. A co nový přehrávač umí? Třeba listovat mezi videi, sledovat je na celé obrazovce nebo komentovat, lajkovat i sdílet přímo z přehrávače.

Tyhle novinky jsou jen dalším krokem kupředu v myšlence udělat z videí na Facebooku No. 1. Proto se sociální síť neustále inspiruje a rozšiřuje jejich možnosti i zážitky ze sledování.

Popup, full screen, like a další

S novým videopřehrávačem tak přichází například funkce popup, kdy video vyskočí do popředí obrazovky. V přehráváči můžete sledovat nejen to, co jste si sami vybrali, ale umožní vám i procházet podobná doporučená videa. Samozřejmě v něm nechybí ani oblíbené buttonky pro lajkování, komentování a sdílení.

V novém přehrávači si video snadno uložíte pro pozdější sledování. Novinkou je i funkce scrollování, kdy můžete sledovat video a zároveň si prohlížet, co je na News Feedu nového. Na druhou stranu si video nerušeně užijete i ve velkém formátu díky módu full screen.

A takhle nový videopřehrávač se všemi vychytávkami vypadá:

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře