Oculus Quest představí upravené uživatelské rozhraní

4. 6. 2020Novinky

Nová aktualizace Oculus Quest se týká hlavně přepracování uživatelského rozhraní a jeho menu. Získáte tak rychlejší přístup k oblíbeným aplikacím. Všechny novinky související se společností Oculus měly být součástí programu herní konference GDC2020, která však byla kvůli situaci okolo koronaviru zrušená.

Vlastníte Oculus? Pokud ano, určitě vás potěší nové menu Oculus Quest, které vás snáze zavede k nejpoužívanějším aplikacím, čímž také získáte lepší ovládání jasu a hlasitosti. Dále budete mít přehlednější přístup k žádostem o přátelství nebo k live streamům.

Kromě toho bude možné v prohlížeči otevřít více oken ve stejné 2D aplikaci. Nový kontrolní box vám pomůže s lepší správou a uspořádáním oken.

Zdroj: Facebook

Novinky a mnohé další měly být v programu březnové herní konference GDC 2020. Organizátoři ji ale museli kvůli komplikované situaci s šířením koronaviru odložit. Pokud vás ovšem zajímají aktualizace z této oblasti, sledujte oficiální Oculus blog.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře