Ovládněte facebookové znalosti s Blueprintem

9. 8. 2015Novinky

Nejste si na Facebooku úplně pevní v kramflecích? Rádi byste svou stránku posunuli o kousek výš, ale nevíte, které facebookové nástroje by vám k tomu mohly pomoci? Hledáte znalosti o Facebooku v kostce? Blueprint je tréninkový modul s více než 34 e-learningovými kurzy, které vás provedou Facebookem od A do Z.

Pro nováčky i jako průběžný trénink

Blueprintové kurzy jsou charakteristické tím, že jsou vedené ve velmi příjemném laickém duchu a zároveň jdou dostatečně do hloubky, kterou facebookoví profíci vyžadují.

Blueprint je přístupný každému, začátečníkům i zkušeným social media guru. Stačí mít aktivní profil na Facebooku. Pomocí vzdělávacích modulů z dílny samotného Facebooku tak budete moci ovládnout všechny nástroje, které vedou k úspěchu.

Učte se svou vlastní cestou

Best_Practices(Option3)

Zdroj: Facebook

Jednotlivé kurzy jsou sice seřazené podle logické návaznosti, tu ale nemusíte dodržet. Blueprint vám umožní okamžitý přístup do kteréhokoliv kurzu podle vaší volby. Nováčkům se samozřejmě doporučuje projít si vše postupně, abyste získali ucelený vhled do nástrojů a možností Facebooku. Ostřílení marketéři mohou Blueprint brát jen jako trénink znalostí, případně si je rozšířit o další oblast, které se zatím příliš nevěnují a která může vést ke splnění business cílů. Blueprintové kurzy jsou dostupné jak v desktop počítači, tak v mobilu, takže se můžete učit odkudkoliv a kdykoliv.

Většina vzdělávacích kurzů je zakončena krátkým online testem, který ověří vaše nabyté znalosti. Poté, co kurz splníte, získáte certifikát.

Chcete si také otestovat své znalosti nebo získat nové? Blueprint je vám k dispozici zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře