Projekt We Create přináší nové kreativní tipy

13. 6. 2022Novinky

Instagram spustil novou sadu videí v rámci projektu We Create. Videa se opět zaměřují na podporu malých a středních firem, které chtějí růst prostřednictvím Instagram Reels.

Iniciativa We Create spojuje firmy s různými kreativními odborníky, kteří jim mohou pomoci zlepšit prezentaci na Instagramu. Vždy se přitom orientuje na vybrané skupiny. V první fázi se program zaměřil na podporu firem vlastněných černochy, nyní přicházejí na řadu firmy vlastněné ženami. Čerpat inspiraci z videí však mohou všichni bez rozdílu.

Nová videa poskytují zajímavé informace o kreativním přístupu k Instagram Reels a o procesu, který je součástí tvorby skvělého obsahu v tomto formátu. Ukazují například, jak kreativní týmy využívají Reels v rámci brandové strategie, a přinášejí tipy, jak pracovat s tvůrci.

Instagram zveřejňuje videa postupně. Podrobnosti i první video najdete na blogu Instagramu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře