Správci skupin dostanou nové nástroje pro správu diskusí

17. 9. 2018Novinky

Administrátoři facebookových skupin budou moci připínat zajímavé komentáře na začátek diskuze. Jedná se o malou, ale velmi užitečnou aktualizaci. Diskuzní vlákna jsou často velmi nepřehledná a nový nástroj jim umožní připomenout různé poznámky v rozsáhlých konverzacích.

Facebook za poslední dobu představil mnoho novinek týkajících se facebookových skupin, které by měly usnadnit administrátorům práci se správou komunit.

Facebookové skupiny jsou čím dál tím populárnější. Do skupin se zapojila už více než miliarda uživatelů. Proto Facebook neustále investuje do vývoje skupin, aby posílil jejich pozici a povzbudil je k dalšímu růstu.

Správci skupin budou moci díky novému systému podporovat další diskuze a zajímavé příspěvky dále rozvíjet. To bude mít pozitivní vliv na konverzace mezi členy skupiny a zvýší se tak i potenciál interakce a angažovanost mezi uživateli.

Pokud se chcete dozvědět více, jak správně využívat facebookové skupiny z hlediska marketingu, prostudujte si našich 7 tipů.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře