Už zítra 4. května Instameet Summit 2017

3. 5. 2017Názory

Už zítra 4. května se uskuteční Instameet Summit 2017 a my si ho rozhodně nenecháme ujít! Přijďte i vy na odbornou konferenci, workshopy a setkání s nejlepšími instagramisty z Česka i Slovenska. Vedle zástupců velkých českých agentur a řady odborníků zde potkáte i influencery z rádia a televize.

Instameet Summit je už čtvrtou akcí z cyklu Marketing obrazem/videem z dílny Médiáře, který tentokrát spolupracuje s Lukášem Dobrovolným. Během celodenního programu se v prostorách Francouzského institutu v Praze (Štěpánská 35, Praha 1) můžete těšit na konferenci a workshopy, které se budou dělit do několika tematických bloků. První blok konference s názvem „Čísla“ představí všechny metriky, které lze na Instagramu měřit, a jak si tato sociální síť stojí v porovnání s Facebookem nebo Snapchatem.

„Obsahová“ část napoví, zda je lepší používat fotky nebo videa a jak vůbec k obsahu, který na Instagramu sdílíte, přistupovat. O své zkušenosti se mimo jiné podělí Adam Zbiejczuk nebo influencerka Zorka Hejdová. Opravdu funguje „Reklama“ na Instagramu? Vyplatí se do ní investovat? Pokud si tyto otázky také pokládáte, počkejte si i na poslední část konference.

Zajímavým bodem programu bude jistě i InstaKatovna – soutěž o nejlepší firemní profil na Instagramu. Nezapomeňte také hlasovat jako diváci, můžete vyhrát vstup na Engage Prague 2017!

Odpolední program bude patřit workshopům, kdy budete mít příležitost se podívat s Terezou Menclovou na Instagram z pohledu kreativce, Lenkou Stříteskou zase ze strany influencera, s Aki Votrubovou a Lukášem Dobrovolným očima dodavatele a Barbora Drašnarová vám ukáže firemní úhel pohledu.

Více informací získáte na webu, kde lze zakoupit lístky jak na celý den, tak i zvlášť na konferenci nebo workshopy.

Více než čtyři roky jsem působila jako Facebook Ads Specialist v agentuře Business Factory. Nyní své zkušenosti a zájem o facebookový a instagramový svět uplatňuji pod hlavičkou Newsfeed.cz.
Nepotkali jsme se na konferenci Newsfeed DAY? :-)

Komentáře