V říjnu se koná konference Connect 2022

12. 9. 2022Novinky

Meta chystá konferenci Connect, kde představí technologie nové úrovně, včetně své představy metaverzu. Konferenci by si neměli nechat ujít vývojáři a tvůrci obsahu. Do diáře si proto zapište 11. října.

Meta na této online akci představí řadu inovací v oblasti rozšířené reality a virtuální reality. Nahlédnout budete moci za oponu budování metaverza a jeho budoucnosti. Lídři v oboru digitálních technologií se podělí o nejnovější nástroje. A rovnou se také dozvíte, jak je používat.

Očekává se, že Meta představí mimo jiné svůj nový pokročilý VR headset Cambria, který bude využívat vyšší rozlišení obrazu než současný Quest a zároveň umožní sledovat reálné okolí pomocí kamer, což usnadní pobyt ve smíšené realitě. Těšit se můžete i na skutečnou škálu VR možností v metaverzu a v prostředí Horizon Worlds.

Více informací a konkrétní speakery zatím Meta nezveřejnila. Pokud chcete zůstat v obraze, sledujte web konference.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře