WhatsApp nativně přehraje videa z Facebooku a Instagramu

16. 5. 2018Novinky

Facebook rozšiřuje možnosti vzájemné integrace mezi platformami, které vlastní. Nejnovější aktualizace umožní přehrát videa sdílená z Facebooku a Instagramu přímo v komunikátoru WhatsApp, aniž byste museli aplikaci opouštět.

Přímo v komunikační aplikaci si budete moci přehrát videa, která vám pošle některý z vašich kontaktů. Dosud to fungovalo tak, že jste museli opustit konverzaci i aplikaci a podívat se na video na sociální síti.

Nejnovější verze WhatsApp 2.18.51 také přináší další funkcionality pro skupinové chaty. Můžete například přidávat a rušit privilegia správcům a upravovat předmět, popisek nebo ikonku hromadného konverzačního vlákna.

Novinka se zatím týká pouze mobilních zařízení s iOS, uživatelé Androidu si budou muset ještě chvíli počkat. Facebook však přislíbil, že i pro ně budou nástroje k dispozici co nevidět.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře