WhatsApp zahajuje skupinové video hovory

23. 8. 2018Novinky

Komunikátor WhatsApp přidal dlouho očekávanou funkci skupinových video hovorů. Uživatelé systému Android a iOS mohou nyní uspořádat audio a video konverzace až se čtyřmi lidmi. WhatsApp tímto krokem reaguje na další konkurenční systémy a využívá tak svého potenciálu.

WhatsApp používá každý měsíc více než 1,5 miliardy lidí, přičemž někteří z nich jako primární prostředek telefonní komunikace. Tento fakt tak otevírá dveře novým funkcionalitám, jako jsou právě skupinové video hovory. Jak na ně?

  • Pokud chcete začít skupinový hovor, nejprve musíte zahájit individuální video hovor.
  • Jakmile příjemce odpoví, klepněte na ikonu „Přidat uživatele“ v pravém horním rohu obrazovky.
  • Pak zvolte druhého příjemce, kterého chcete přidat k hovoru.
  • Jakmile se připojí druhý příjemce, můžete přidat i třetího či čtvrtého.

WhatsApp uvedl, že spolu s novou funkcionalitou zdokonalil i zabezpečení a šifrování hovorů.

Nový nástroj skupinových video hovorů je k dispozici u nejnovější verze WhatsAppu. Pokud vám aplikace tuto možnost nenabízí, aktualizujte si jeho verzi.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře