Znáte Facebook Places Editor?

18. 9. 2015Návody

Na konci srpna skončila celosvětová motivační soutěž pro editory Facebook Places. To nám vnuklo myšlenku, že podle našich zkušeností ví u nás o možnosti editovat informace o místech, kde se právě nacházíte, vlastně jen málokdo. Proto jsme se rozhodli, že vám toto téma trochu přiblížíme.

Facebook Places Editor pomáhá vystopovat nesprávné, neaktuální nebo chybějící informace na stránkách Míst v okolí. Můžete upravit název, přidat skutečnou adresu a kategorii, dodat kontakt nebo vyladit další nepřesnosti. Stejně tak lze přidat místa, která na sociální síti ještě chybějí.

Navrhovat úpravy je sice možné přímo na facebookové stránce daného místa, což je ovšem poněkud zdlouhavá cesta. Jednodušší variantou je proto hromadný editor. Ten místa ve vašem okolí nabídne automaticky.

Zdroj: SocialTimes

Zdroj: SocialTimes

V horním boxu editoru také uvidíte, kolik změn jste již navrhli a které editorské úrovně jste dosud dosáhli. Zjistíte taktéž počet lidí, kteří se do editace daného místa zapojili a v jaké míře se vaše změny shodují.

Můžete se také podívat, kteří přátelé patří mezi editory a jak jsou aktivní. Pokud bude třeba, úpravy lze zpětně pozměnit.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře