Messenger Rooms umožní vysílat živě

27. 7. 2020Novinky

Facebook spouští možnost vysílat živě z Messenger Rooms. Chce tím rozšířit diváckou základnu a zapojit více účastníků do skupinové debaty.

Jestliže jste vytvořili místnost v Messenger Rooms, můžete z ní zahájit živé video, které se objeví na vašem profilu, stránce nebo ve skupině na Facebooku, a pozvat ostatní uživatele, aby diskusi sledovali.

Živou debatu může vést až 50 účastníků. Ti obdrží oznámení s pozvánkou do chatovací místnosti, na základě které se mohou připojit. Pokud se nechtějí živého vysílání účastnit, mohou místnost rovněž kdykoliv opustit.

Diváci se sice nebudou moci připojit přímo do Messenger Rooms, ale budou vás moci sledovat a komentovat dění prostřednictvím standardních nástrojů pro živá videa na Facebooku.

Spojení Messenger Rooms a Facebook Live je skvělou příležitostí pro panelové diskuse, rozhovory a další události, kterými můžete oslovit větší množství lidí.

Podrobnosti si přečtete na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře