O projektu

newsfeed-onasNewsfeed.cz je online magazín věnovaný Facebooku z pohledu firemních uživatelů, zejména marketérů. Jde o otevřenou platformu, za kterou stojí Facebook Marketing Partner Business Factory a má podporu od samotného Facebooku, se kterým intenzivně spolupracujeme a často dostáváme ucelené informace z oficiálních zdrojů dříve, než jsou dostupné veřejně.

Pravidelně vám přinášíme ověřené novinky, inspirativní případové studie i rady a návody, jak lépe využívat Facebook k podnikání. Spolupracujeme s kreativci, PPC odborníky a dalšími výkonnostními marketéry z řady zavedených agentur, které se dlouhodobě zabývají marketingem na Facebooku. Do magazínu přispívají také nezávislí profesionálové.

Nechceme se honit za spekulacemi a ukazovat na komunikační selhání neschopných adminů. Newsfeed.cz není ani primárně určen běžným uživatelům Facebooku. Nám jde zejména o edukaci trhu v oblasti Facebook marketingu a reklamy. Pomáháme firmám a agenturám učit se efektivní práci podle aktuálních best practices. Zároveň však nemůžeme suplovat helpdesk Facebooku. Rádi vás navedeme k tomu správnému formuláři, ale nemůžeme vám zařídit opětovné získání ztracené stránky nebo odblokování zablokovaného účtu.

Pokud máte zájem o spolupráci ať už jako jednotlivec – redaktor nebo jako agentura, neváhejte se na nás obrátit a napište nám na e-mail redakce@newsfeed.cz. Budeme také vždy rádi za vaši zpětnou vazbu! Můžete nás sledovat samozřejmě i na Facebooku nebo na Instagramu, kde dostanete vždy nejčerstvější informace, komentované odkazy a novinky.