Instagram testuje odpovědi v Channels

5. 9. 2024Novinky

Instagram testuje novinku ve vysílacích kanálech Channels. Nově do nich přidává možnost komentářů.

Někteří tvůrci na Instagramu mají nyní ve svém kanálu možnost zapnout odpovědi, což znamená, že odběratelé mohou do kanálu přidávat své vlastní komentáře.

Ne všechny odpovědi však budou ve feedu viditelné. Zobrazí se teprve po kliknutí na konkrétní zprávu v rámci vlákna vysílacího kanálu.

Nejedná se tedy o skupinový chat, ale spíše o tematický diskusní prostor pro sledující na základě jednotlivých příspěvků v kanálu. Samotný hlavní kanál zůstane nadále zaměřen na jednosměrné vysílání.

Zdroj: Allie Mason

Instagram tím činí další krok ke zlepšení uživatelského zážitku a většímu zapojení v prostředí přímých zpráv. Právě sem se v poslední době přesouvá většina aktivit diskusí a sdílení obsahu.

Větší engagement a interakce jsou také důvodem, proč Instagram zavádí celou řadu novinek, které se jej přímo týkají – naposledy například viditelné komentáře ve Stories.

Podrobnosti o novince najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře