Threads umožní přidat do příspěvku až 20 snímků

19. 9. 2024Novinky

Uživatelé Threads budou mít zase o něco lepší možnosti prezentace v aplikaci. Nyní mohou přidat až 20 fotografií a/nebo videí do jednoho carouselového příspěvku.

Threads tímto krokem následuje vzor Instagramu, který carousely stejným způsobem rozšířil v srpnu.

Threads sice nenabízí specifický formát carouselu jako takový, jedná se pouze o více snímků přidaných do jedné aktualizace. Efekt je však stejný a možnost přidat více vizuálního materiálu do jednoho příspěvku je významná a rozšíří možnosti publikování.

Kromě toho se také usnadní crosspostování z Instagramu, což je možná hlavní důvod této novinky. Meta samozřejmě chce, aby přes Threads proudilo co nejvíce obsahu, a podpora crosspostování příspěvků z Instagramu je jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout.

Meta věří, že zavedení podobných formátů v obou aplikacích tento záměr ještě více podpoří a přiměje více lidí, aby v Threads publikovali více obsahu.

Novinka je už nyní k dispozici v nejnovější verzi aplikace. Podrobnosti najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře