Instagram testuje nový způsob sledování sdíleného obsahu

18. 10. 2024Novinky

Instagram experimentuje s novou sekcí Social Library. Do ní by se ukládaly všechny příspěvky a reely, se kterými jste interagovali a které by tak byly snadno dostupné.

Sociální knihovna by zobrazovala všechny příspěvky, které jste v aplikaci přesdíleli, lajkovali nebo označili, případně které vám přesdíleli vaši sledující, a sestavila je do seznamů na jedno místo, abyste je mohli snáze znovu najít.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Instagram tak činí v reakci na to, jakým způsobem lidé v současnosti v aplikaci komunikují. Stále více totiž dochází k soukromému sdílení obsahu skrze přímé zprávy (DM). Instagram se uživatelům snaží vycházet vstříc a nabízí nové užitečné nástroje a funkcionality, které tomuto účelu slouží. Nedávno například představil několik novinek v DM, vlastní koláže a další.

Podrobnosti o Social Library najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře