Facebook umožní sdílet Reels do Watch

10. 2. 2021Novinky

Facebook chce nabídnout tvůrcům výrazně větší dosah jejich Instagram Reels videí. V prosinci začal testovat možnost sdílení videí do News Feedu a Facebook Watch a nyní v této aktivitě pokročil o kus dál.

V rámci Instagram Reels se totiž objevilo nové oznámení, že Facebook může umístit váš video obsah právě také ve feedu a na platformě Watch. Pokud o tuto možnost máte zájem, stačí funkcionalitu povolit.

Díky tomu se vaše Instagram Reels videa snadno dostanou také k uživatelům Facebooku, kterých je momentálně 2,8 miliardy po celém světě. Je to tak další příležitost, jak si budovat publikum a zvyšovat potenciál monetizace vaší video tvorby.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Novinka je zatím stále ve fázi testování a k dispozici ji má pouze malé procento vybraných uživatelů. Podívejte se, jestli jste mezi nimi.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře