Facebook vrací veřejné zobrazování profilů

22. 5. 2019Novinky

Po problémech se zabezpečením vrací Facebook do osobních profilů funkcionalitu „View As Public“ a doplňuje ji o nové prvky. Znovu a lépe si tak můžete zkontrolovat, jak se váš profil zobrazuje lidem, s nimiž nejste na Facebooku ve spojení.

Pokud jste si v posledních měsících chtěli zkontrolovat, jak se váš osobní profil zobrazuje veřejně a jak ho vidí lidé, kteří nejsou mezi vašimi přáteli, měli jste smůlu. Facebook totiž dočasně tuto funkci odstranil, protože se potýkal s velkým bezpečnostním problémem.

Nyní Facebook ale funkcionalitu „View As Public“ vrací, a to dokonce společně s několika novými doplňky. Budete moci například přímo editovat detaily, které chcete s veřejností sdílet. Jakmile informace upravíte, můžete si zkontrolovat, co „cizí“ lidé, s nimiž nejste ve spojení, na vašem profilu uvidí.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře