Instagram přidává funkci přímých zpráv do desktopové verze aplikace

8. 5. 2020Novinky

Čekali jste netrpělivě na možnost odpovídat na zprávy z desktopové verze Instagramu? Po ročním testování Instagram zavádí funkci celoplošně!

Instagram se začal zabývat propojením Direct Message do desktopové verze aplikace loni v únoru. Letos v lednu tuto možnost zpřístupnil jen vybraným uživatelům, protože funkce byla ještě ve zkušebním režimu.

Pokud si chcete zkontrolovat, jestli už máte přístup k přímým zprávám i vy, stačí, když se přihlásíte k instagramovému účtu z vašeho počítače, a to prostřednictvím webové stránky www.instagram.com. Po přihlášení byste měli vidět v horní části panelu symbol vlaštovky. V případě, že novou možnost ještě nemáte k dispozici, vyčkejte, Instagram ji bude postupně zavádět všem uživatelům.

Instagram je sice hlavně mobilní aplikací, ale pro mnoho firem, které vlastní firemní instagramové účty, je pohodlnější obsluhovat je z počítače. Tato nepatrná aktualizace tak pro vás může znamenat větší efektivitu práce. Odpovídání na zprávy bude rychlejší, přehlednější a ušetříte čas.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře