Instagram přidává nové možnosti textu a nálepek

28. 8. 2024Novinky

Instagram přidává několik nových kreativních možností. V aplikaci bude nyní k dispozici například nová řada fontů pro Reels a Stories, nálepky pro příspěvky, textové animace a další funkcionality, díky nimž můžete ozvláštnit svůj obsah, zaujmout publikum a vyniknout před konkurencí.

Nové fonty

Zaprvé Instagram přidal několik nových fontů písma, které můžete používat ve svých příbězích. Tím můžete ještě lépe vystihnout své sdělení a přitáhnout pozornost hned na první pohled.

Zdroj: Instagram

Instagram také zjednodušil proces přidávání textu. Nyní otevřete nástroj pro tvorbu textu a kliknutím na tlačítko textu zobrazíte nové fonty. Po výběru písma můžete text animovat nebo přidat efekt. Díky tomu tyto kreativní možnosti snadno zkombinujete a můžete rychleji najít kombinaci, která přesně odpovídá vašemu obsahu a vymyká se běžným zvyklostem.

Zdroj: Instagram

Nálepky u příspěvků

Nově můžete k fotografiím a carouselovým příspěvkům přidávat samolepky podobně jako například ve Stories. Instagram nedávno také rozšířil počet snímků v carouselu na 20, díky čemuž máte ještě širší možnosti pro tvorbu unikátních kolekcí.

Zdroj: Instagram

Instagram se těmito novinkami snaží zaujmout především mladší publikum. I proto se zaměřuje stále více také na hudební funkce a trendy a nabízí čím dál větší množství kreativních nástrojů a funkcí, které tito uživatelé využívají.

Podrobnosti o novinkách se dozvíte na blogu Instagramu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře