Instagram spustil živý test mapy přátel

14. 8. 2024Novinky

Instagram spustil živý test nové funkcionality s názvem Mapa přátel. Ta dokáže zobrazit polohu vašich přátel na speciální obrazovce v aplikaci.

Instagram představil novou mapu přátel v loňském roce a nyní ji testuje s malou skupinou uživatelů. Tento nový nástroj je navržen tak, aby vaši přátelé viděli, kde se nacházíte a kde jste byli. Všechny příspěvky a/nebo příběhy, které jste označili lokalitou, se pak na tuto mapu přidají.

Ke kterémukoliv místu nebo lokalitě budete moci přidat také poznámky, abyste mohli sledujícím poskytnout například zpětnou vazbu nebo postřehy založené na vašich zážitcích.

Zdroj: Social Media Today

Instagram uvádí, že mapa přátel bude k dispozici pouze pro sdílení s těmi, kteří jsou na seznamu blízkých přátel nebo se vzájemně v aplikaci sledují. Veřejné sdílení polohy a označování obsahu nebude v rámci této funkce možné.

Instagram věří, že by nová funkcionalita mohla podpořit zapojení uživatelů a vzájemné interakce.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře