Instagram umožní vysílat živě se třemi hosty

7. 12. 2020Novinky

Instagram Live nově umožní přidat až tři hosty najednou. Doteď bylo možné společně vysílat pouze s jedním hostem. Cílem je maximalizovat zájem a zapojení uživatelů.

Instagram testoval novinku už delší dobu. Tento krok se jeví jako logický, protože popularita živého vysílání na této sociální síti kontinuálně roste.

To, že live stream zahrnuje hosta, dnes vidíte v „bublině“ Stories v horní části aplikace. Zatím není jasné, jestli bude i nová varianta pro čtyři lidi. Pokud ano, mohla by zajímavým způsobem zvýšit povědomí a maximalizovat sledovanost těchto větších skupinových chatů.

Zdroj: Social Media Today

Už teď je jasné, že novinka přináší spoustu nových a atraktivních příležitostí. Můžete vysílat rozhovory s více lidmi najednou, pořádat panelové diskuse nebo zapojit interaktivní vstupy hostů.

Novinka je dostupná zatím v Indii, ale předpokládá se, že postupně přibudou i další země.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře