Meta Business Suite umožní připojit více profilů

13. 8. 2024Novinky

Meta spouští novou aktualizaci v nástroji Meta Business Suite. Tam nyní můžete připojit ke svému účtu více profilů, takže mezi nimi budete moci snadno přepínat a jednodušeji spravovat obsah na Facebooku a Instagramu.

Ke svému účtu v Meta Business Suite můžete nyní připojit až 10 profilů. To znamená, že pro správu firemních stránek připojených ke každému z nich se už nebudete muset odhlašovat a zase se znovu přihlašovat.

Pro upřesnění – mezi stránkami a profily je v tomto kontextu rozdíl. Pod jedno business portfolio jste si v Business Suite mohli přidat více stránek vždy. Novinka se týká přidávání dalších profilů, které můžete mít nebo ke kterým máte přístup, a které pak disponují vlastními přístupovými právy k dalším stránkám.

Zdroj: Jonah Manzano

Pokud tedy například pomáháte provozovat několik stránek na Facebooku a Instagramu pod alternativními uživatelskými profily, budete je nyní moci do Business Suite přidat. Tedy můžete spravovat několik stránek připojených k jednomu profilu a pak celou další sadu stránek, které jsou připojené k jinému profilu.

Nová funkcionalita je v Business Suite již k dispozici. Najdete ji na hlavní stránce v pravém horním rohu v rozbalovacím menu.

Jedná se o užitečný prvek, který jistě ocení řada social media managerů. Podrobnosti o novince najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře