Meta zkoumá potenciální formáty reklam v Threads

26. 8. 2024Novinky

Meta pomalu, ale jistě připravuje půdu pro monetizaci Threads. V aplikaci se totiž objevily sponzorované příspěvky jako jeden z možných formátů reklam, které tu časem mohou být k dispozici.

Meta sice kdysi uvedla, že s reklamami v Threads počká, dokud nebude aplikace na jisté cestě k miliardě uživatelů, ale nyní to vypadá, že k tomuto kroku pravděpodobně dojde o něco dříve.

Aplikace Threads totiž začala nabízet sponzorované příspěvky se speciálním označením, které prozrazuje, že se jedná o reklamu.

Tyto příspěvky se budou ve feedu zobrazovat relevantním uživatelům. Threads se také stane jednou z možností umístění ve Správci reklam.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Zatím se však jedná o vzdálenou budoucnost, protože Meta v současné době pouze zkoumá možnosti sponzorovaných příspěvků a jejich globální spuštění oficiálně nechystá.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře