Threads API nabídne další funkci pro zvýšení angažovanosti

31. 7. 2024Novinky

Meta přidala do rozhraní API pro Threads novou funkcionalitu, pomocí které můžete integrovat aplikaci do svých vlastních webových stránek. Tím chce usnadnit cestu uživatelů do Threads a zvýšit jejich zapojení.

Nový prvek, který najdete v API pro Threads, nese název Web Intents. Ten umožní přímé zapojení uživatelů v aplikaci z externích webů. Díky tomu můžete lidem usnadnit sdílení odkazů na Threads, přidávání komentářů a další.

Funguje to tak, že po kliknutí na URL adresu nové funkcionality se otevře nové okno a uživatelé jsou přesměrováni na stránku Threads, kde mohou dokončit zamýšlenou akci. V mobilních zařízeních (iOS i Android) otevře funkce aplikaci Threads, pokud ji mají uživatelé nainstalovanou. Pokud ještě nejsou přihlášeni, budou mít možnost se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Meta spustila globálně rozhraní API pro Threads před několika týdny. To nabízí rozšířené možnosti publikování a plánování příspěvků a také získání analytických informací z aplikací třetích stran. Funkce Web Intents je dalším prostředkem, jak chce Meta podpořit používání Threads, které dnes čítá 175 milionů uživatelů na celém světě.

Podrobnosti o novém prvku najdete na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře