Threads stoupá na žebříčcích stahování aplikací

24. 9. 2024Novinky

Aplikace Threads nabírá na síle. V červenci oznámila, že dosáhla 175 milionů měsíčně aktivních uživatelů. Na základě celkového počtu stažení aplikace je jich nyní ale ještě více.

Podle nejnovějšího žebříčku, který monitoruje počty stahování aplikací a který zveřejnil poskytovatel analytických služeb AppFigures, se aplikace Threads v srpnu s 28 miliony kumulativních stažení za měsíc dostala na celkové 6. místo a v žebříčku stahování v systému iOS na 2. místo.

Trend stahování aplikace Threads také ukazuje, že její popularita dlouhodobě stoupá. V lednu se totiž dostala na 8. místo a v červenci obsadila 7. příčku.

Zdroj: AppFigures

Celkově nadále vede Instagram a skvěle si počíná také Facebook. Tyto dvě platformy (a v závěsu i WhatsApp) se umístily mezi TOP aplikacemi také u mladších uživatelů, jak ukazuje průzkum v generaci Z.

Podrobnosti o žebříčku najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře