Threads testuje nové funkce pro objevování témat

7. 8. 2024Novinky

Meta začala testovat nové funkcionality, které by pomohly zvýšit zapojení uživatelů v aplikaci Threads. Tím znovu dokazuje, že se přiklání k real-time charakteru sociální sítě.

Modrý štítek

Meta v Threads zavádí modrý štítek nad příspěvky, které souvisejí s tématem, o kterém se v aplikaci momentálně hodně mluví. To uživatelům usnadní hledání trendů a zapojení se do konverzace.

Pokud na odkazované téma kliknete, dostanete se do výpisu vyhledávání daného výrazu. Ten pak můžete seřadit podle posledních příspěvků a získat nejnovější aktualizace.

Zdroj: Adam Mosseri

Pravděpodobně se tak bude jednat o lepší funkcionalitu, než je současný seznam Trending Topics, který často opomíjí hlavní body diskuse.

Více se o novince dozvíte zde.

Nové upozornění

Threads rovněž zavádí nové upozornění Now u velkých probíhajících diskusí. I pomocí této funkce chce Meta upozornit uživatele na témata, která jsou v aplikaci populární, a přimět je k zapojení do diskuse.

Zdroj: Lindsey Gamble

Další informace o této funkcionalitě najdete zde.

Nový filtr vyhledávání

Threads také v současnosti testuje nový filtr vyhledávání. Možnost vyhledávat příspěvky podle data by byla dalším způsobem, jak se uživatelé mohou zaměřit na konkrétní diskuse a trendy a zvýšit zapojení do aplikace.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Více o této funkcionalitě najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře