Threads umožní zobrazit obsah chronologicky

9. 1. 2024Novinky

Aplikace Threads umožní zobrazit výsledky vyhledávání v chronologickém pořadí. V nejnovější verzi aplikace nyní najdete nový přepínač, díky kterému můžete seřadit příspěvky od nejnovějších.

V aplikaci Threads můžete nyní zvolit, že se výsledky vyhledávání zobrazí v pořadí podle data zveřejnění. To vám usnadní sledovat diskuse a oblíbená témata v reálném čase.

Což je výrazný posun oproti minulému měsíci, kdy Instagram, pod něhož Threads spadá, možnost chronologického řazení obsahu vyloučil, a to zejména kvůli hrozbě zahlcení feedu spamy a dalším nevyžádaným obsahem. Z tohoto důvodu také zatím ještě nepřidal možnost zobrazení podle trendů či hashtagů (nyní lze k příspěvku přidat pouze jeden), protože obojí by mohlo podnítit spammery k zahlcení feedu odpadem.

To by se však zřejmě v brzké době mohlo změnit, neboť v aplikaci se objevila nová možnost filtru Today’s Topics. Ten vychází z toho, co uživatele právě teď zajímá.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Pokud se chce Threads stát plnohodnotným konkurentem aplikace X, je zavedení těchto funkcionalit logickým tahem. Aplikace X je totiž již umožňuje, uživatelé jsou na ně zvyklí a očekávají je také v aplikaci Threads.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře