Threads vyvíjí funkci pro tematické skupiny

11. 10. 2024Novinky

Threads se snaží pomoci uživatelům najít v aplikaci více relevantních diskusí. K tomu by měla sloužit nová funkcionalita Loops, na které sociální síť právě pracuje.

Nová funkce by měla usnadnit objevování komunit založených na tématech. Uživatelé budou moci přidávat do tematické skupiny i své vlastní příspěvky.

Zatím není jasné, zda se bude toto vlákno sdílet také v hlavním feedu. Uživatelé se však každopádně budou moci k Loops připojit a do svého kanálu dostávat další relevantní aktualizace.

Podle nedávných aktualizací back-end kódu Threads mají Loops získat i řadu dalších doplňkových funkcí včetně možnosti připojit se, odejít, přidat podrobnosti specifické pro uživatele a tak dále.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Loops tak usnadní třídění témat a zapojení se do širšího spektra relevantních diskusí, které se v aplikaci odehrávají. Mohly by také překlenout propast mezi algoritmickým zobrazováním příspěvků a osobními preferencemi.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře