Instagram rozšiřuje Remix do všech videí

24. 1. 2022Novinky

Funkcionalita Remix bude nyní k dispozici ve všech videích na Instagramu, nejen v klipech Reels. Tím se rozšiřují vaše kreativní možnosti i příležitosti k zapojení diváků.

Funkcionalitu Remix představil Instagram loni v březnu. Díky ní můžete vytvořit nový klip jako reakci na původní. Oba spoty se pak přehrají vedle sebe.

Remix nabízí způsoby, jak reagovat na kreativní videa, spolupracovat s ostatními a získávat nové publikum. Podle Instagramu se funkcionalita velmi dobře uchytila, a proto ji rozšiřuje i na další videa.

Pokud chcete remix vytvořit, stačí u kteréhokoliv videa na Instagramu kliknout na možnost Remixovat tuto sekvenci a vytvořit vlastní verzi klipu. Pokud o tuto funkcionalitu nemáte zájem a nechcete, aby ji ostatní používali, můžete ji v nastavení videa vypnout.

Zdroj: Social Media Today

Tato novinka by mohla zaujmout především mladší uživatele. Firmám by zase mohla přinést zajímavou příležitost pro tvorbu UGC obsahu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře