Threads nabídne analytiky, plánování a lepší koncepty příspěvků

20. 8. 2024Novinky

Meta oznámila řadu nových funkcionalit, které zavádí do desktopové aplikace Threads. K dispozici budou nové analytické přehledy i další možnosti pro tvorbu příspěvků.

Analytické přehledy

Meta do Threads zavádí přehledy, které vám pomohou lépe porozumět vašim sledujícím a měřit výkon vašich příspěvků prostřednictvím řady metrik o vašem obsahu.

Nové přehledy zahrnují:

  • počet zobrazení
  • počet interakcí
  • celkové počty likes, odpovědí, repostů a citací
  • graf růstu počtu sledujících
  • demografické údaje o publiku

Tyto metriky pomohou tvůrcům a firmám zjistit, jaký obsah má u jejich publika nejlepší odezvu, a podle toho přizpůsobit budoucí příspěvky.

Zároveň mohou pomoci influencerům v marketingové spolupráci, protože ti budou moci prezentovat potenciálním partnerům své specifické publikum.

Zdroj: Meta

Plánování příspěvků

Webová aplikace Threads nabídne také možnost plánování příspěvků. To firmám i tvůrcům usnadní práci při tvorbě obsahu. Naplánovat přitom můžete více příspěvků denně, a to na několik dní dopředu.

Příspěvky Threads můžete plánovat ve vybraných aplikacích třetích stran už pár měsíců díky rozhraní API. Nativní plánování v Threads vám však zjednoduší přípravu obsahu přímo v desktopové aplikaci.

Koncepty příspěvků

Meta v Threads na desktopu nově nabídne i koncepty příspěvků. Možnost základních konceptů přidala sice už v březnu, ale ta umožňovala uložit pouze jeden jediný návrh. Nyní si můžete uložit až 100 nápadů na libovolně dlouhou dobu, a mít je tak kdykoliv k dispozici pro zveřejnění.

Zdroj: Meta

Podrobnosti o všech zmíněných novinkách najdete na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře