Threads zavádí koncepty příspěvků a vlastní fotoaparát globálně

11. 3. 2024Novinky

Meta oznámila, že v aplikaci Threads spouští globálně dvě očekávané novinky. K dispozici bude nový integrovaný fotoaparát a možnost ukládat koncepty příspěvků.

Koncepty příspěvků

Threads nyní umožní ukládat rozpracované příspěvky všem uživatelům aplikace. Tuto novinku najdete při tvorbě příspěvku, kde nově uvidíte možnost Uložit koncept. Rozepsaný příspěvek znovu zpřístupníte prostřednictvím spodního tlačítka pro psaní.

Prozatím jsou však možnosti omezené, protože Threads v současnosti umožňuje uložit pouze jediný koncept příspěvku.

Fotoaparát

V Threads přibylo také nové tlačítko fotoaparátu, který umožní pořizovat fotografie přímo v aplikaci. I zde jsou možnosti omezené na jednu fotku na jeden příspěvek. V současnosti nelze ani pořizovat videa.

Obě novinky Meta testovala v několika předchozích týdnech ve vybraných regionech. Nyní je spouští postupně a všem uživatelům budou dostupné v průběhu příštích měsíců.

Podrobnosti se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře