Facebook spustil nástroj Business Suite

21. 9. 2020Novinky

Facebook zavedl nový nástroj pro správu obsahu na Facebooku a Instagramu. Facebook Business Suite je určený pro malé firmy, které mohou spravovat všechny své stránky z jednoho místa.

Nová platforma obsahuje na jednom místě všechny vaše Facebook stránky a Instagram profily včetně všech jejich možností. Je k dispozici v desktopové a brzy i mobilní verzi.

Business Suite vám umožňuje:

  • šetřit čas – Příspěvky na Facebook a Instagram můžete vytvářet najednou a spravovat je z jednoho místa. Díky tomu budete snáze ve spojení s oběma komunitami.
  • být v obraze – Všechny zprávy, upozornění a oznámení se vám zobrazí na jednom místě. Díky tomu máte vždy aktuální informace a můžete jednodušeji reagovat a komunikovat s uživateli.
  • mít přehled nad výsledky – Pomocí přehledů z Facebooku i Instagramu zjistíte, co funguje a co vaši fanoušci hledají.
Zdroj: Social Media Today

Kromě Správce stránek a Creator Studia tak máte nyní k dispozici další způsob, jak spravovat stránky. Business Suite navíc nabízí řadu funkcí v jedné aplikaci.

Zdroj: Social Media Today

V budoucnu by měla být platforma propojená také s komunikátorem WhatsApp. Pokud k tomu dojde, bude Business Suite vůbec první aplikací, která zahrne všechny platformy patřící do facebookové rodiny.

Zdroj: Social Media Today

Facebook také uvedl, že z Business Suite plánuje udělat hlavní rozhraní pro firmy všech velikostí, které používají Facebook, Messenger, Instagram a WhatsApp. Pokud tedy hledáte centrální platformu pro váš social media marketing, Business Suite může být tím pravým ořechovým.

Více se o novince dozvíte na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře