Facebook spustil nové certifikované kurzy

4. 11. 2021Novinky

Pokud si chcete zvýšit kvalifikaci nebo udržet náskok před konkurencí, můžete se přihlásit do dvou nových kurzů, které Facebook právě nabízí. První se zaměřuje na pokročilou marketingovou analýzu a druhý na tvorbu a vývoj rozšířené reality. Právě po těchto oblastech je a do budoucna bude stále větší poptávka.

Kurz marketingové analytiky se zabývá různými aspekty pokročilé analýzy a měření, včetně identifikace zdrojů dat, používání jazyka Python k třídění dat a vyhodnocování účinnosti reklamy.

Kurz věnovaný tvorbě pomocí Spark AR vám zase poskytne nové dovednosti v oblasti rozšířené reality, a to díky pokročilejším technikám a poznatkům. Což by se vzhledem k očekávanému vzestupu AR mohlo v příštích letech velice vyplatit. Platformu Spark AR představil Facebook na začátku roku 2019.

Oba kurzy poskytují oficiální certifikaci s digitálním certifikátem, který si můžete vystavit na svém profilu na síti LinkedIn nebo kdekoliv jinde.

Zdroj: Facebook

Absolventi také získají přístup do sítě Facebook Certification Career Network, což je platforma pro hledání zaměstnání, kterou využívají právě absolventi a certifikovaní odborníci.

Facebook rovněž nabízí program Social Media Marketing Professional Certificate, který pokrývá všechny aspekty efektivní správy sociálních sítí a nabízí pokročilé vzdělávání v rámci placených sociálních programů (se specifickým zaměřením na Facebook).

Více se o nových kurzech dozvíte na blogu Facebooku, kde také najdete registraci.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře