Facebook zavádí nové nástroje pro moderování komentářů

21. 2. 2023Novinky

Meta spouští další nástroje pro moderování komentářů a ovládací prvky, které tvůrcům usnadní správu konverzací na Facebooku. V nástroji Moderation Assist budou k dispozici také statistiky moderování.

U příspěvků teď bude možné vyhledávat komentáře podle klíčových slov, včetně emotikonů, jmen komentátorů i dat, a provádět hromadné akce, například lajkování nebo skrývání. Nové nástroje budou k dispozici v rámci správce komentářů v profesionálním panelu Facebooku.

V nástroji Moderation Assist, který proaktivně moderuje nové komentáře u příspěvků tvůrců podle předem nastavených kritérií, teď uvidíte také statistiky z různých oblastí, například počet komentářů, které byly za posledních 30 dní skryty.

Rovněž si můžete zobrazit, která kritéria jsou splněna pro skrytí komentářů, a to pomocí náhledu komentářů na řádku a ve štítku kritérií.

Vytváření nástrojů, které pomáhají udržet tvůrce a jejich komunity v bezpečí, je pro Metu v této oblasti prioritou. V souvislosti s tím loni představila Creator Support Hub, rozšířila přístup oprávněných tvůrců k podpoře live chat agentů a zavedla funkci moderování v rámci profesionálního režimu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře