Instagram přidává možnost připnout příspěvky na profil

8. 6. 2022Novinky

V posledních měsících se tato funkcionalita testovala a nyní ji Instagram oficiálně spustil. Novou možnost připínat příspěvky na profil tak mají již všichni uživatelé bez omezení.

Novou možnost Připnout na profil najdete v menu se třemi tečkami v pravém horním rohu jakéhokoliv příspěvku. Připnout můžete přitom až tři příspěvky (fotografie nebo Reels).

Tyto posty pak zůstanou zobrazené v horní části mřížky vašeho profilu. To dává uživatelům a zejména pak tvůrcům ještě větší flexibilitu, jak se na profilu vyjádřit a jak maximalizovat jeho atraktivitu pro ostatní uživatele.

Instagram tuto možnost testuje od dubna spolu s dalšími možnostmi, jak si přizpůsobit zobrazení profilu, jako je například možnost změnit uspořádání příspěvků na mřížce.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Jedná se tak o zajímavou aktualizaci, která spolu se Stories Highlights nabídne více způsobů, jak v rámci vašeho Instagram profilu prezentovat vybraný obsah.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře