Instagram přidává živé přenosy pouze pro blízké přátele

28. 6. 2024Novinky

Instagram přidává do nástroje Instagram Live funkci Blízcí přátelé. Ta uživatelům umožní vysílat živě v malých soukromých skupinách.

Na Instagramu budete nyní moci vysílat také pouze pro vybrané uživatele, s nimiž jste v kontaktu. V soukromé relaci můžete vysílat až se třemi dalšími lidmi.

Do vysílání můžete pozvat také další uživatele ze seznamu blízkých přátel, aby se stali spolumoderátory nebo se připojili ke streamu. Díky tomu rozšíříte dosah vysílání i na jejich blízké přátele.

Zdroj: Instagram

Živé video na Instagramu se stalo klíčovým prvkem zejména u mladších uživatelů. Instagram věří, že touto novinkou naváže na rostoucí popularitu soukromých videochatů a umožní uživatelům udržovat spojení a komunitu v online prostředí.

K tomu slouží také další novinky, které Instagram v nedávné době představil, například nové funkce v poznámkách, jež jsou u mladších generací také velice populární.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře