Instagram zavádí nové funkce do poznámek

31. 5. 2024Novinky

Instagram pokračuje ve zdokonalování svého nástroje Notes, který používá čím dál více uživatelů, zejména v mladších generacích. Nyní představil několik novinek, mezi nimiž budou k dispozici výzvy či možnost dát poznámce like.

Výzvy

Tato nová funkcionalita umožní zahájit konverzaci na základě jednoduchých šablonovitých dotazů, na něž mohou ostatní odpovídat.

Zdroj: Instagram

Zmínky

Nyní bude možné používat v poznámkách také @zmínky, abyste mohli navázat přímější kontakt s ostatními.

Zdroj: Instagram

Likes

A nakonec do poznámek přibude funkcionalita Líbí se mi, takže můžete reagovat na poznámky, aniž byste museli textově odepisovat. Chcete-li dát poznámce like, dvakrát na ni klepněte nebo klikněte na ikonu srdíčka v prostoru pro odpovědi.

Zdroj: Instagram

Jedná se o jednoduché aktualizace, které mají pomoci zvýšit zapojení uživatelů v aplikaci a doplňují sérii novinek v Notes, které Instagram představil v poslední době, a sice poznámky na profilech, poznámky k příspěvkům nebo poznámky v Messengeru.

Více informací najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře