Instagram spouští Creator Lab s tipy pro tvůrce

18. 3. 2022Novinky

Instagram se snaží pomoci tvůrcům, aby lépe porozuměli osvědčeným postupům, díky kterým vytěží ze své práce maximum. Pro tyto účely zavádí novou platformu Creator Lab, která obsahuje videa a tipy řady úspěšných tvůrců.

Creator Lab vám v jednotlivých sekcích nabídne doporučení pro růst vaší komunity, monetizaci, bezpečnost a další témata, která se vám mohou hodit.

Každá část obsahuje řadu videoklipů, které jsou krátké a obsahují užitečné tipy ke strategii a optimalizaci. K dispozici jsou také konkrétní rady pro každý typ příspěvku.

Zdroj: Instagram

Díky Creator Labu také pochopíte, jak funguje algoritmus Instagramu, což je pro vaši tvorbu na platformě zcela klíčové.

Zdroj: Instagram

Najdete tu také odpovědi na nejčastěji kladné otázky. Další sekce se pak zabývají rostoucí nabídkou nástrojů pro monetizaci, zvládáním negativních zkušeností a dalšími tématy.

Zdroj: Instagram

Pokud tedy chcete získat ze svých aktivit na Instagramu co nejvíce, stojí za to si Creator Lab projít a inspirovat se různými tipy a postřehy dalších tvůrců.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře