Instagram Stories nabídnou novou nálepku pro události

22. 3. 2022Novinky

Instagram začal testovat novou samolepku ve Stories. Pomocí ní budete moci jednodušeji propagovat nadcházející akce, které pořádáte.

Nová nálepka v příbězích s názvem Naplánováno vám umožní sdílet připomínku, že se blíží vaše událost. Zahrnuje také přímý odkaz na seznam událostí, kde si můžete vybrat, kterou konkrétní akci chcete propagovat.

Nadcházející události už můžete v Instagram Stories a hlavním kanálu příspěvků propagovat v rámci počátečního procesu vytváření. Zatím ale neexistoval způsob, jak ji snadno znovu sdílet, jakmile je již vytvořená. Díky novince se toto změní.

TIP: Pro události můžete použít třeba také nálepku Odpočet, díky které podpoříte očekávání. Ta však nezahrnuje odkaz na samotnou událost. Můžete ji však kombinovat se samolepkou obsahující odkaz.

Zdroj: Social Media Today

Nová nálepka by tak mohla skvěle posloužit pro zvýšení povědomí o vašich akcích. Využít ji můžete také k opakované propagaci nadcházejícího uvedení produktů či služeb na trh nebo pro celou řadu dalších příležitostí.

Někteří uživatelé už mají novou nálepku k dispozici v nejnovější verzi aplikace. O možnostech samolepek ve Stories se dále dozvíte v nápovědě Instagramu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře